Taitelijasta

Taulut

Sisustuskohteet

Tekstiilit

Näyttelyt

Ostaa

Yhteystiedot

Taitelijasta

Lola Amanda Berezowska-Paasonen on syntynyt Venäjällä. Lapsuutensa hän vietti kuvankauniissa Baskiriassa. Vihreät niityt, kukkakedot sekä Uralin kylmät joet inspiroivat taiteilijaa jo varhain.

Lolan vanhemmat ovat pedagogeja jo kolmannessa polvessa ja he opettivat tyttärelleen rakkauden niin kuvataiteeseen kuin musiikkiin sekä edistivät hänen menestyksekkäitä opintoja musiikki- ja taidekouluissa.

Lolan tyttäret, Diana-Rebekka ja Amalia myös harrastavat kuvataidetta; he ovat innokkaita piirtäjiä sekä kuvanveistäjijä. Heidän töitään voitte myös nähdä tällä sivustolla.

Valmistuttuaan lastentarhanopettajaksi Venäjän valtiollisesta pedagogisesta yliopistosta Lola työskenteli pitkään esikoulu-, sekä kouluikäisten lasten parissa. Tämän lisäksi hän opetti muotoilua niin lapsille kuin aikuisille.

Vuonna 2003 Lola valmistui Moskovan muotoiluakatemiasta. Hän on osallistunut töillään lukuisiin taidenäyttelyihin, kansainvälisiin kilpailuihin sekä taidefestivaaleihin. Tämän lisäksi Lola on opettanut somistusta sekä hän on kiinnostunut myös vaatteiden suunnittelusta kuin myös vanhojen esineiden entisöinnistä. Käsityöharrastajien parissa on suuri mielenkiinto ja kysyntä Lolan yksilöllisiin, käsityönä valmistettuihin esineisiin.

Lolan töitä sijaitsee yksityisissä kokoelmissa niin Venäjällä, Suomessa, Ruotsissa, Belgiassa kuin USA:ssa.

Tällä hetkellä Lola työskentelee Suomessa. Suomen maalauksellisen kaunis luonto on innoittanut Lolaa uusiin teemoihin hänen tuotannossaan. Vuonna 2015 Lola oli töillään mukana kolmessa näyttelyssä Helsingissä ja Mikkelissä.

Tervetuloa tutustumaan Lolan töihin. Täältä voitte tilata maalauksia sekä henkilökuvia. Tämän lisäksi sivustolta löydätte saatavilla olevia töitä sekä sisustustuotteita.